Közérdekű infó
2019. április 19. írta: Erich

Közérdekű infó

MAI „MAGYAR HOLOKAUSZT” (KÖZÉRDEKŰ TÁJÉKOZTATÁS )

A Magyarország területét elfoglalni akaró spekulánsokat szolgáló hazai államigazgatási maffia a hazánkban élő különféle népcsoportok élethosszát és szaporodását ingatlankiürítési (értsd: ingatlanspekulációs) és nyugdíjbefizetés eltulajdonítási céllal tervszerűen szabályozza az alábbi alattomos „biokémiai módszerével”:

A módszerük nagyon egyszerű. Olyan árakon és olyan reklámszövegekkel forgalmazzák az egyes helyeken, körzetekben lévő bolthálózatok a mérgezően sok káliumot tartalmazó és konyhasó hiányos étkezési sókat és egyéb élelmiszereket, hogy tervezett mértékben csökkentse a népcsoportoknak az átlagélethosszát. Egy váci vízmű kútban pl. kb. 8000%-kal több volt a mérgező növényvédőszer – egy akkreditált labor szerint – mint amit az Európai Unió megenged! Mindeközben az áldozatokat ellentmondásos, zavaros tudományos és áltudományos indokolásokkal vakítják, cirkuszokat rendeznek (Európai Uniós, Soros György stb. ügyekben), hogy elterelje a figyelmet. Eltitkolják, szembehazudják a hosszú életet és jó szaporodóképességet biztosító víz, konyhasó és káliumpótlási (dózis-) arányokat.

Az igazat több tucat hazugsághoz keverve teszik közzé, hogy ne higgyük el. Legutóbb például az „AMIRŐL AZ ORVOS NEM MINDIG BESZÉL” című lapban (2017. áprilisi szám, 61-67 oldal.) Bebeszélik a napi 4,7 grammnál több kálium (!) akármilyen ütemű pótlását optimálisként. Pl. az említett lapban is szereplő Szendi Gábor. Miközben tudják, hogy már 1 gramm kálium is vesemérgező, s a 2 grammnál több kálium szívmérgező is, ha egy óra alatt bejut a vérbe. Bebeszélik, hogy szükségtelen a konyhasóval (nátrium-kloriddal) sózás. Miközben tudják, hogy leépül a szervezet, ha a konyhasópótlás napi 15-25 grammnál kevesebb. Mérgezőnek hazudják a tiszta (desztillált) ivóvizet. Titkolják, hogy csak desztillált víz és konyhasó van a gyógyító Salsol és Salsola infúzióban, minden egyes literében 9 grammnyi (!) tiszta konyhasó. Az ugyancsak gyógyító Ringer infúzióban kálium is van, de minden literében csak 0,12 gramm (!), ennyi az optimális, ez az arány az egészséges ember vérszérumában! Ez a természetes arány önmagában is 100%-osan leleplezi a sózáscsökkentési és káliumtúladagolási csalást.

Emellett 1950-ben Nobel díjat kapott három tudományos kutató, akik nem a megbízhatatlan, ellentmondásos „halálozási ok statisztikákra”, hanem konkrét nátrium és kálium dózis variációs étel hatás mérésekre alapozva, patkányoknál és embereknél is egyértelműen bebizonyították, hogy a mérgező kálium túladagolás és vagy hiányos nátriumpótlás is életrövidítő (vese- és szívmérgező, magas vérnyomás előidéző, idegbeteggé, rákbeteggé, allergiássá tevő stb.), sőt ivartalanodás (pszeudohermafroditizmus) okozó, vagyis nyilvánvaló népirtó hatású, de a mérési eredményeiket részletesen ismertető könyvet úgy adta ki a MEDICINA 7000 példányban, hogy az orvosok közül is alig tud róla valaki!

Védekezni csak tiszta konyhasóval és ivóvíz desztillálással (a desztillált ivóvíz és a tiszta konyhasó Salsol oldat szerinti dózisú étkezési pótlásával) és a káliumtúladagolási mérgezés akadályozásával, a káliumpótlás tudatos tervezésével lehet. A Nemzeti Stop Só Program, Chipsadó és Menzareform elnevezésű kormány szélhámosságok bizonyítékait és ezen védekezési tudnivalókat lásd a www.tejfalussy.com honlapon. El kell érnünk, hogy a hazai kormány valamennyi menzán és egyéb étkezésénél haladéktalanul betiltsa a nátrium-klorid (NaCl) konyhasópótlás napi 5 gramm alá korlátozását, az ún. „Nemzeti Stop Só Programot, Menzareformot, Chipsadót”, s azt, hogy a patkányméreg hatású, életrövidítő és ivartalanító kálium-klorid (KCl) kálisóval sózzák az ételeinket, az egészségvédő tiszta nátrium-klorid konyhasó helyett. Be kell tiltatni a megfelelo konyhasó pótlás esetén egészségvédő, gyógyhatású tiszta desztillált ivóvíz (ÁNTSZ által is) mérgezonek hazudását, és a vegyszerekkel, vírusokkal szennyezett csapvíz ivására felbiztatásokat! 

blog_achitecture1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eyes.blog.hu/api/trackback/id/tr214775418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása