A kiscelli domb titka.
2017. április 23. írta: Erich

A kiscelli domb titka.

Engedjen meg a Kedves Érdeklődő két mondat erejéig egy nem mai fizikát:
  • A magyarok által Szent György - hálónak elnevezett Föld - idegáramok, összes interferenciáikkal együtt, kb. félkilométernyi szélességű sávokat alkotva vonulnak át a tájakon. E Föld - idegáramok többszörös kereszteződéseinek legbensőbb csomópontjaiban található az a mindössze talpalatnyi területű Kozmikus Csatorna, mely oly módon szentelődhet meg, hogy annak felszín alatti részén két, egymást kereszt alakban metsző föld alatti vízér energiarezgése találkozik.
  • Annak esélye és előfrdulási valószínűsége, hogy az éppen megfelelő Föld - idegáram - kereszteződések eme pontjai egyáltalában létezzenek, minden tízezer négyzetkilométernyi területen belül kb. 20 esetben feltételezhető. Annak a valószínűsége, hogy egy - egy ilyen helyszín Kozmikus Csatornája kellős közepén kettős felszín alatti vízér egymást megfelelő módon keresztező energiasugárzása optimális irányultsággal kialakuljon; minden ezer ilyen fellelt helyszínből egyetlen eset, azaz: félmillió négyzetkilométerenként nem több, mint egyetlen ilyen megszentelt Föld - idegáram - kereszteződés megtalálására lenne esély. Maga a reménytelenség azonban még csak ezután következne:
  • Vajon ilyen arányok mellett mekkora lehetne az esélye annak, hogy az átlagosan félmillió négyzetkilométerenként fellelhető egyetlen, s mindössze két cipőtalpnyi méretű, megszentelődött Föld - idegáram - középpontban egy éppen arra járó ember Krisztusi Feszületet állítson fel, s ráadásképpen ez a hely éppen egy kálváriadomb tetején legyen?
  • Nos, csekély értelmű, de sok misztikus intuícióval tarkított alázatos kutatás során, mai kicsiny országunkban két ilyen helyszínt is sikerült fellelni. 
  • Ez pedig vagy arra utalhat, hogy a kereszténységen belül nem mindig volt ekkora a sötétség mint most, vagy pedig arra, hogy Valakik, nem földi létsíkon, a magyarságot igen súlyos, elhivatott szerepre szánták.
  • Az egyik ilyen helyszín, melynek talpalatnyi Kozmikus Föld - idegáram központjában Krisztus feszülete áll, Budapest III. kerületében, a Kiscelli kálváriadombon található. Embernek nemigen szükséges a feszület talpalatnyi helyére, a Kozmikus Csatorna középpontjába vágyakoznia, hiszen ez függőleges és vízszintes irányú energiaáramlásokból tevődik össze, s pontosan azért van ott a feszület, hogy nehogy oda álljon. Elegendő, ha valaki pontosan a feszülettel szemközt, attól 1 - 1,5 méternyire mozdulatlanul megáll és átengedi magát a történéseknek, s az energiaáramlásoknak.
  • Tapasztalásunk szerint nagy kegyelem az, ha a rá ható energiákat egy mai átlagember ott a helyszínen spontán érzékelni képes. Ezen állapotban mozdulatlanul állva az egészséges emberek felvillanyozódnak, a stresszelók oldódnak, a betegek gyógyulnak, avagy az egészségi állapotuk hathatósan javul.
  • Mindezek elérése érdekében csupán annyi szükségeltetik, hogy aki a Föld - idegáramba beáll, ily módon egymaga álljon ott, s lehetőleg a szűkebb környezetében se sétafikáljon senki. Vagyis e tevékenység nem csoportfoglalkozás!
  • E helyszínen az imádság ereje sokat segít, hiszen éppen emiatt szentelődött meg a magyarság részére ez a hely. Jelzett helyszínen a sokszoros Áldás állapota árad, s ezen Áldást Hitétől és nemzeti hovatartozásától függetlenül bárki igénybe veheti, hiszen mindannyian Föld - Anyánk gyermekei vagyunk. Jelzett helyszínt a Szent Margit kórház melletti, bal felől húzódó meredek utcácskán érdemes megközelíteni, a 14 stáció mellett elhaladva ráhangolódni, s megerősödve ellenkező irányba, a kicsiny kápolna felé távozni.
img_2384.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://eyes.blog.hu/api/trackback/id/tr612449093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása